Prima Pagina
Medicina Interna Iasi
Cardiologie Iasi
Endocrinologie Iasi
Neurologie Iasi
Urologie
ORL Iasi
Dermatologie Iasi Dermatolog
Ginecologie Iasi
Laborator
Imagistica
Infertilitate
Tulburari de Crestere
Osteoporoza
Reumatologie
Exces de Pilozitate
Impotenta
Obezitate

Endocrinologie Iasi

Policlinica de elita "Profesmed Profesor Doctor Dumitru D. Branisteanu" din Iasi ofera consultatii de endocrinologie de catre specialisti renumiti, avand pozitii universitare in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Gr.T.Popa" Iasi: Prof. Univ. Dr. Corina Galesanu, renumit specialist in endocrinologie generala, osteoporoza (domeniu in care si-a sustinut si teza de doctorat) si tulburari de crestere, precum si Profesor Dr. Dumitru D . Branisteanu, care si-a sustinut doctoratul in cadrul Universitatii Catolice Leuven si a urmat specializarea in Endocrinologie Clinica in cadrul Serviciului de Endocrinologie al Spitalului Universitar Gasthuisberg, Leuven, Belgia. Sunt abordate prompt si eficient probleme de patologie tiroidiana, hipofizara, suprarenaliana, osoasa, metabolica, precum si probleme endocrinologice asociate modificarilor cutanate (de exemplu exces de pilozitate), cresterii in inaltime, obezitatii, infertilitatii de cuplu, tulburarilor de dinamica sexuala - impotenta.

Investigatia clinica este sustinuta de evaluari paraclinice prin prelevare de probe de laborator in cadrul Policlinicii "Profesmed Profesor Doctor Dumitru D. Branisteanu" in vederea dozarilor hormonale sau a spermogramei, si de diverse tehnici minim invazive (de exemplu, punctia tiroidiana cu ac subtire, pentru a facilita sau exclude diagnosticul de malignitate in cazul nodulilor tiroidieni).

Specialistii nostri recurg si la evaluarea imagistica, echografica a glandei tiroide, precum si, in colaborare cu radiologul, la evaluarea echografica a gonadelor si a glandelor suprarenale.

Servicii medicale endocrinologice