Prima Pagina
Medicina Interna Iasi
Cardiologie Iasi
Endocrinologie Iasi
Neurologie Iasi
Urologie
ORL Iasi
Dermatologie Iasi Dermatolog
Ginecologie Iasi
Laborator
Imagistica
Infertilitate
Tulburari de Crestere
Osteoporoza
Reumatologie
Exces de Pilozitate
Impotenta
Obezitate

Imagistica Iasi

Policlinica "Profesmed Profesor Doctor Dumitru D. Branisteanu" este dotata cu echografe de inaltaImagistica Ecografie Iasi rezolutie, utilizate de diversi specialisti pentru efectuarea de echografii cardiace, abdominale, tiroidiene, mamare, urogenitale.

Dna Conferentiar Dr. Tamara Bostaca, doctor in stiinte medicale, medic primar radiolog de vasta experienta, realizeaza in incinta Policlinicii vizualizarea echografica simpla sau in Doppler color a diverselor tesuturi si organe (echografie abdominala, renala, suprarenaliana, gonadica, de tesuturi superficiale - articulatii, regiunea gatului - tiroida, paratiroide, vascularizatie, sistem limfoganglionar, glande mamare, etc.)

Investigatiile imagistice echografice sunt utilizate de specialistii ginecologi din cadrul policlinicii pentru urmarirea in dinamica a sarcinii sau a diverselor leziuni gonadice, de Dr. Catalin Pricop, medic primar urolog, pentru a investiga modificarile renale, precum si de specialisti endocrinologi pentru a investiga structura tiroidiana si testiculara.

Servicii medicale