Prima Pagina
Medicina Interna Iasi
Cardiologie Iasi
Endocrinologie Iasi
Neurologie Iasi
Urologie
ORL Iasi
Dermatologie Iasi Dermatolog
Ginecologie Iasi
Laborator
Imagistica
Infertilitate
Tulburari de Crestere
Osteoporoza
Reumatologie
Exces de Pilozitate
Impotenta
Obezitate

Infertilitate Iasi

In cadrul Policlinicii "Branisteanu Dumitru D. - Clinica Profesmed" se asigura consultatii legate de infertilitatea de cuplu.Tratament Infertilitate

Acestea au loc in stransa colaborare dintre specialistii endocrinologi si ginecologi, in contextul unor investigatii de laborator (dozari hormonale, spermograma, testul Sims-Huhner) si/sau imagistice aplicate ambilor membri ai cuplului. Toate recoltarile si investigatiile pot avea loc in incinta Policlinicii.

Infertilitatea de cauza mecanica este tratata prin tehnici de permeabilizare a trompelor uterine (Dr. Sam Ennab) in timp ce infertilitatea de natura hormonala este investigata si tratata de medicii endocrinologi si ginecologi. 

Infertilitatea poate descrie o femeie care nu este în măsură de a concepe, precum si fiind în imposibilitatea de a transporta o sarcina la termen.

O definitie a infertilitatii care este frecvent utilizata de catre medicii ginecologi si medicii endocrinologi specializati in infertilitate pentru a lua in considerare un cuplu eligibil pentru tratament este: o femeie sub 35 de ani care nu a conceput dupa 12 luni de contacte sexuale fara contraceptiv sau o femeie de peste 35 ani care nu a conceput dupa 6 luni de la contactul sexual - fara contraceptive. Pentru femeile care au depăsit vârsta de 35 de ani, fiecare lună contează.