Prima Pagina
Medicina Interna Iasi
Cardiologie Iasi
Endocrinologie Iasi
Neurologie Iasi
Urologie
ORL Iasi
Dermatologie Iasi Dermatolog
Ginecologie Iasi
Laborator
Imagistica
Infertilitate
Tulburari de Crestere
Osteoporoza
Reumatologie
Exces de Pilozitate
Impotenta
Obezitate

Obstetrica Ginecologie Iasi

Un compartiment larg al Policlinicii "Profesmed Profesor Doctor Dumitru D. Branisteanu" esteGinecolog bun Iasi dedicat serviciilor din domeniul obstetrica-ginecologie, medicii colaboratori ai Policlinicii (Prof. Dr. Marie Jeanne Aldea, Dr. Sam Ennab si Dr. Odeh) avand mare experienta in domeniu. 

In cadrul Policlinicii se realizeaza diagnosticul si urmarirea clinica si echografica a sarcinii, se trateaza tulburarile menstruale si hemoragiile uterine.

In cadrul Policlinicii si in colaborare cu serviciul Endocrinologie, se urmaresc problemele de infertilitate de cuplu, initiindu-se terapii variate, precum cele de stimulare a ovulatiei dar si interventii de tip instilatie, in vederea permeabilizarii trompelor uterine in caz de obstructie mecanica (Dr. Sam Ennab).

Patologii dintre cele mai variate din sfera ginecologica sunt diagnosticate clinic, paraclinic, bioptic, echografic sau prin diverse tehnici clasice (frotiu Papanicolaou), purcedandu-se ulterior la terapie adecvata sau redirectionare, in caz de nevoie, catre interventie chirurgicala.

Servicii medicale