Prima Pagina
Medicina Interna Iasi
Cardiologie Iasi
Endocrinologie Iasi
Neurologie Iasi
Urologie
ORL Iasi
Dermatologie Iasi Dermatolog
Ginecologie Iasi
Laborator
Imagistica
Infertilitate
Tulburari de Crestere
Osteoporoza
Reumatologie
Exces de Pilozitate
Impotenta
Obezitate

Reumatologie Iasi

Reumatismul este un termen care se referă la orice tulburare dureroasa care afectează sistemul locomotor, articulatiile, muschii, tesuturile conjunctive precum si tesuturile moi din jurul articulatiilor si oaselor. Tratament Reumatologie

Afectiunile osteoarticulare sunt de cauze multiple, determinand disfunctii ale aparatului locomotor, insotite de fragilitate osoasa cu fracturi, dar si dificultati de motilitate determinate de afectiuni articulare, reumatismale, cu solutionari terapeutice dintre cele mai diverse.

Afectiunile osteoarticulare trebuie, asadar, tratate intr-o maniera integrata, multidisciplinara. In acest context, Policlinica "Branisteanu Dumitru D. - Clinica Profesmed" apeleaza la servicii de endocrinologie, reumatologie, balneologie si kinetoterapie. Astfel, Policlinica "Branisteanu Dumitru D. - Clinica Profesmed" asigura colaborarea dintre endocrinologi (Prof. Dr. Corina Galesanu, Dr. Dumitru D. Branisteanu) si alte specialitati (Dl. Dr. Dorin Bejan, medic specialist reumatolog-balneolog), apeland, totodata, in caz de nevoie, si la servicii ortopedice sau de recuperare balneokinetica, prin colaborarea cu Complexul Union (Strada Lascar Catargi nr. 16A).