Prima Pagina
Medicina Interna Iasi
Cardiologie Iasi
Endocrinologie Iasi
Neurologie Iasi
Urologie
ORL Iasi
Dermatologie Iasi Dermatolog
Ginecologie Iasi
Laborator
Imagistica
Infertilitate
Tulburari de Crestere
Osteoporoza
Reumatologie
Exces de Pilozitate
Impotenta
Obezitate

Urologie Iasi

Diverse modificari legate de aparatul urogenital (patologie infectioasa, tumorala precum si litiaza renala recidivanta, Urologie Iasiinsotita de colica renala) sunt evaluate de medicul primar urolog, doctor in stiinte medicale Catalin Pricop. In cadrul terapiilor aplicate de specialistul cu care policlinica "Branisteanu Dumitru D. - Clinica Profesmed" colaboreaza se numara, in caz de necesitate, si litotritia (spargerea pietrelor renale).

Investigarea pacientilor la care recurge dl. Dr. Pricop include evaluarea parametrilor biologici sanguini si urinari, precum si a parametrilor microbiologici - urocultura, antibiograma - in caz de suspiciune de infectii. Dl. Dr. Pricop urmareste patologia urogenitala in dinamica, recomandand pacientilor terapie medicamentoasa, precum si regim igieno-dietetic adecvat.

In ultimii ani, urologia a facut progrese spectaculoase. Patologia litiazica (pietrele de la rinichi, ureter, vezica), patologia tumorala prostatica, vezicala, este rezolvata prin metode minim invazive, cu un timp de spitalizare redus.

Este important ca pacientii sa se prezinte la medic de la primele semne ale bolii (dureri lombare, usturimi mictionale, urinari cu sange, etc.), pentru ca, surprinsa intr-un stadiu incipient, afectiunea sa fie rezolvata rapid si eficient.

Pacientii litiazici pot beneficia de investigatii complexe care ne vor ajuta sa decoperim cauzele ascunse ale formarii pietrelor le rinichi, instituind un tratament ce va preveni, in buna masura, recidiva.

Servicii medicale urologice: